Kartell Tiramisu keukentrap
2-3 weken
 
€ 253
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Kartell Tiramisu keukentrap

Omschrijving

De Kartell Tiramisu keukentrap is ontworpen door Andries van Onck.

Deze gestroomlijnde trap van Kartell is een stijlvol klusaccessoire. Vederlicht en makkelijk op te bergen. Met de Tiramisù loop je op wolkjes!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

Dit is een functionele vouwladder met 3 treden en antislipafwerking. Tiramisù benadrukt de lichtheid van het design met de dragende structuur: de gebogen staven steunen op de grond en de handgreep is niet alleen een robuuste steun tijdens gebruik, maar ook een handige hulpmiddel na gebruik. Dankzij het design is het mogelijk om Tiramisù aan de muur te bevestigen. De lichtheid van het materiaal, de gebruiksvriendelijkheid en de formele elegantie zorgen er voor dat Tiramisù met volledige vrijheid gebruikt kan worden in eender welke omgeving.

Zoek je naast de Tiramisu keukentrap van Kartell een andere keukentrap van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tiramisu keukentrap, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Kartell
Soort Kartell keukentrappen
Ontwerper Andries van Onck
Afmetingen (b) 43 x (d) 60 x (h) 101 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas, Metaal, PP (kunststof)
Garantie 2 jaar
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Kartell Tiramisu keukentrap

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven