String Furniture Keukenkast hangend medium, grijs

1 / 9 1 / 9 € 855 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Keukenkast hangend medium, grijs is ontworpen door Nils Strinning.

De Kast hangend medium, grijs van String wordt opgehangen aan drie muurpanelen van 50 centimeter lang en 30 centimeter diep. De rechterkant van de kast is 78 centimeter breed en 30 centimeter diep, en bestaat uit een plank met een opstaand randje van 2 centimeter en een plank met een opstaande rand van 7 centimeter. Onder die laatste zit bovendien het rekje voor je wijnglazen bevestigd. De linkerkant van de kast is 58 centimeter breed en 30 centimeter diep. De bovenste plank heeft een opstaand randje van 2 centimeter, de onderste plank een opstaande rand van 7 centimeter. Onder de laatste zitten 5 haakjes waar je van alles aan op kunt hangen.

Specificaties

Afmetingen: (b) 140 x (d) 30 x (h) 50 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar
Merk: String Furniture
Montage vereist: Ja
Ontwerper: Nils Strinning
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten, String wandkasten
Productfamilie: String Furniture System

Rick van Flinders vertelt:

Rick van Flinders vertelt:

De Kast hangend medium, grijs van String is een combinatie van alles wat je nodig hebt in je keuken, en daarnaast bijzonder stijlvol. Dit hangende kastje biedt zowel plank- als ophangruimte en heeft daarnaast een heus wijnrekje. En laten we eerlijk zijn: dat laatste is onmisbaar in iedere keuken.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de System serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Keukenkast hangend medium, grijs

Hartelijk dank, Keukenkast hangend medium, grijs is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen