String Furniture Outdoor combinatie 8

1 / 12 1 / 12 € 657(adviesprijs) € 493,71 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Furniture Outdoor Combinatie 8 is ontworpen door Nisse Strinning.

De Outdoor Combinatie 8 van String Furniture bestaat uit modulaire onderdelen van gegalvaniseerd staal. Deze outdoor combinatie heeft een diepte van 30 centimeter, een breedte van 174 centimeter en een hoogte van 185 centimeter.

Deze combinatie bestaat uit:

2x 2-pack vloerpanelen (hoogte van 85 centimeter, diepte van 30 centimeter)

2x 2-pack wandpanelen (hoogte van 50 centimeter, diepte van 30 centimeter)

1x 2-pack wandpanelen (hoogte van 50 centimeter, diepte van 20 centimeter)

3x 1-pack shelf high (hoogte van 7 centimeter, breedte van 58 centimeter en diepte van 30 centimeter)

8x 1-pack shelf low (hoogte van 2 centimeter, breedte van 58 centimeter en diepte van 30 centimeter)

2x 1-pack shelf low (hoogte van 2 centimeter, breedte van 58 centimeter en diepte van 20 centimeter).

Er zijn verschillende Outdoor Combinaties van String Furniture verkrijgbaar.

 

Specificaties

Afmetingen: (b) 60 x (d) 30 x (h) 89 cm
Ruimte: Geschikt voor buiten
Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar
Merk: String Furniture
Montage vereist: Ja
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten, String wandkasten

Lindsay van Flinders vertelt:

Lindsay van Flinders vertelt:

In de Outdoor combinatie 8 van String Furniture kun je werkelijk van alles kwijt.

Deze modulaire combinatie is ontworpen door Nisse Strinning en bevat zoveel elementen dat je het helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Bouw één lange kast of een hele brede en berg er al je spulletjes in op. Denk aan plantenpotten, tuingereedschap of misschien zelfs spullen voor in een buitenkeuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is plek voor. Hoe richt jij de Outdoor Combinatie 8 van String Furniture in?

 

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8

Tips, advies en trends

Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont Vitra Home Stories for Winter Vitra Home Stories for Winter Benieuwd naar de trends van Vitra? In dit artikel ontdek je de nieuwe producten van dit merk en kom je erachter dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Woontrend: Cozy Home Woontrend: Cozy Home In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis. Meer inspiratie
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Outdoor combinatie 8

Hartelijk dank, Outdoor combinatie 8 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen

Er is iets fout gegaan met het toevoegen van het product. Probeer het later opnieuw