Kartell Papyrus stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Papyrus stoel

  Omschrijving

  De Kartell Papyrus stoel is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec.

  Papierus hierus! Nee, het gaat hier niet om Holle Bolle Gijs, maar om de Papyrus. Deze stoel is een ode aan de vintage archetype en combineert oude vormen met nieuwe materialen en structuren.  Eenvoud, verfijning en elegantie zijn kernwoorden die de Papyrus omschrijven.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De twee gerenommeerde designerbroers Bouroullec, gekend om hun zeer verfi jnde en structurele stijl, hebben voor Kartell de transparante polycarbonaat armstoel Papyrus ontworpen. Papyrus is een wonderlijk samenspel van eenvoud, verfijning, elegantie en verleden en verwijst naar het archetype van de vintage-stoel met een stevige en zeer tekenende structuur. Papyrus combineert een doorzichtige structuur met een zeer fijn verticaal patroon aan de buitenkant van de afgeronde rugleuning met zijn zacht omsluierd design. De zitting is comfortabel en uitnodigend en de stoel in zijn geheel is licht. Het gamma van transparante nieuwe “old fashioned” kleuren waarin de stoel verkrijgbaar is benadrukt de speciale effecten die worden gecreëerd door het bewerkte oppervlak nog meer.

  Zoek je naast de Papyrus stoel van Kartell een andere Stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Papyrus stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 4 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell stoelen, Kartell Tuinstoelen
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Ronan & Erwan Bouroullec
  Herkomst Italië
  Opmerking De stoel is stapelbaar tot vier stuks. Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Papyrus stoel

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven