Kartell Optic opbergmand
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Optic opbergmand

  Omschrijving

  De Kartell Optic opbergmand is ontworpen door Patrick Jouin.

  Dit opbergtafeltje van Kartell verrijkt je interieur met bijzondere mogelijkheden. De Optic is transparant geel , maar door het golvende plastic ontstaat een optisch hoogstandje waardoor er verschillende schaduwen en reflecties te zien zijn. Door zijn kubusvorm kan je hem stapelen of horizontaal neerzetten. Verkrijgbaar met en zonder deur. Wij staan vierkant achter dit design!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De Optic is een voorwerp vol emotie: het is een kubus met een doorzichtig of spiegelend oppervlak met verschillende facetten, die dankzij een wonderbaarlijk spel van kleuren en reflecterende beelden een speciale sfeer creëert. Optic is een holle kubus in PMMA die bestaat in twee versies: gesloten met een deurtje of met een open zijde. Het oppervlak van de kubus is versierd met een heel licht reliëf van piramides met een vierkante basis, die in combinatie met het weerspiegelende of doorzichtige oppervlak zorgen voor een heel speciaal optisch effect. Optic is een kubus van 41 x 41 x 41 cm en biedt talrijke combinatiemogelijkheden. Meerdere Optickubussen kunnen naast elkaar gezet worden, op elkaar gestapeld worden of lineair opgesteld worden; afhankelijk van het aantal kubussen en hun opstelling kunnen zij gebruikt worden voor de meest uiteenlopende functies waarbij ze de omgeving een grote charme verlenen. 

  Zoek je naast de Optic opbergmand van Kartell een andere Opbergmand van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Optic opbergmand, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell accessoires, Kartell opbergmanden
  Ontwerper Patrick Jouin
  Bijlagen Productinformatie
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven