Flinders Project: Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij staat voor zeven bekende kansspelen. We hebben het dan over Lotto, Lucky Day, Krasloten, Toto, Eurojackpot, Staatsloterij en Miljoenenspel. Om de inrichting van dit bedrijf een nieuwe look te geven, namen ze hiervoor contact op met ons. Flinders heeft een plan gemaakt voor de inrichting van de Nederlandse Loterij. In dit plan werd onder andere duidelijk dat elke verdieping een sport moest uitbeelden. Voor de uitvoering van dit plan zijn designproducten van Moooi, Foscarini, Normann Copenhagen, Luceplan en JSPR gebruikt.

Een fraai voorbeeld van het uitgewerkte plan is de Statistocrat van Moooi die je aan een basket doet denken. Een winnaarskamer mocht ook niet ontbreken. Deze moest extravagant zijn en dat werd gerealiseerd met de Raimond lampen van Moooi en de vloerkleden van Moooi Carpets. De kantine is voorzien van verlichting en de vergaderzalen hebben akoestische verlichting van Luceplan. Om het geheel helemaal af te maken, is er gekozen voor een eyecatcher van JSPR. 

 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële projectdealer van meer dan 250 designlabels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.