Kartell Misses Flower Power vaas
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Misses Flower Power vaas

  Omschrijving

  De Kartell Misses Flower Power vaas is ontworpen door Eugeni Quitllet en Philippe Starck.

  Een imposante vaas met 'buitensporige' afmetingen. De Misses Flower Power is met recht een eyecatcher te noemen.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Misses Flower Power is een vaas die ongetwijfeld “buitensporige” afmetingen heeft. De zoektocht naar impressionante kleuren heeft geleid tot de ontwikkeling van een bewerking waarmee een semitransparante en onregelmatige oppervlakte wordt verkregen en waardoor de vaas een vintage-touch krijgt.
  Dankzij de technologie die voor het eerst op materiaal wordt gebruikt – draaispuitgieten - wordt de vaas uit één stuk vervaardigd waarvan de binnenkant bestend is tegen zowel aarde, water, planten als bloemen en aldus veelzijdig gebruik mogelijk maakt.
  Het ronde basisstuk dat vervaardigd is in dezelfde kleur als de structuur, biedt de vaas zeer veel stabiliteit. Deze reuzevaas is ook verkrijgbaar in effen kleuren in polyethileen.

  Zoek je naast de Misses Flower Power vaas van Kartell een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Misses Flower Power vaas, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell accessoires, Kartell vazen
  Ontwerper Eugeni Quitllet, Philippe Starck
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Misses Flower Power vaas
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven