Kartell Max tafel 160x80
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Max tafel 160x80

  Omschrijving

  De Kartell Max tafel 160x80 is ontworpen door Ferruccio Laviani.

  Een dineetje aan de Max eettafel loopt op rolletjes. De kunstige tafelpoten lopen uit op wielen, zodat je de tafel makkelijk kunt verschuiven als je eens ergens anders wilt tafelen. Max is een ideale huisvriend, maar ook als collega op de werkplek heb je veel plezier van hem. De Max eettafel van Kartell is leverbaar in twee afmetingen – net hoeveel mensen je verwacht. En in de kleuren zinkwit of antraciet. Het onderstel is van verchroomd staal. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Deze schrijftafel is gemaakt voor op kantoor. De zachte zandlopervorm zorgt ervoor dat het mogelijk is om een geheel te vormen van meerdere tafels van hetzelfde type en om bij deze combinatie ook andere elementen te voegen. De tafel kan op zichzelf staan als één enkele werkplaats of samen met andere tafels van hetzelfde type, waardoor er werkeilanden ontstaan voor open kantoorruimtes. Deze bouwspelletjes verlopen makkelijk en snel dankzij de lichtheid en de beweeglijkheid, zichtbaar in de structuur van de poten: drie metalen buizen in verchroomd staal komen samen aan de basis en eindigen op wielen of poten. De wielen zijn ook uitgerust met een automatisch blokkeersysteem om de stabiliteit te garanderen. Combineren met andere kantoorelementen van Kartell kan heel makkelijk dankzij het neutrale design van Max en het grote kleurenpalet waarin deze tafel wordt aangeboden.

  Zoek je naast de Max tafel 160x80 van Kartell een andere Tafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Max tafel 160x80, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Afmetingen (l) 160.00 x (b) 80.00 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Metaal
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell tafels
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Ferruccio Laviani
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Max tafel 160x80

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven