Flinders project: Loetje


Flinders Project: LoetjeRestaurant Loetje is the place to be voor een heerlijke biefstuk. Het concept beschikt inmiddels over acht vestigingen. De oudste vestiging, café Loetje, bestaat inmiddels al ruim 35 jaar. De jongste nog maar een paar maanden. Geen Loetje is hetzelfde, maar de biefstuk smaakt overal gelijk!

Flinders verzorgde de verlichting van de vestigingen in Bergen, Overveen en Amsterdam Centraal. Na een helder advies over decoratieve verlichting voor de diverse restaurants hebben wij diverse lampen op proef aangeleverd. Tot slot zijn we op locatie langs geweest kom samen met Loetje te bepalen welke verlichting het beste paste bij de sfeer die zij willen uitstralen. Dit zijn geworden: Moooi Raimond hanglampen, Tom Dixon Coppershade hanglampen, Tom Dixon Etch hanglampen messing en Graypants Disc hanglampen
 

Flinders Project: Loetje

Flinders Project: Loetje

Flinders Project: Loetje

Flinders Project: Loetje

 

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!