Persbericht - Amsterdam - 11 april 2024

Flinders voorop in duurzaamheid met nieuwe certificering door Thuiswinkel.org

Online woonwinkel Flinders kondigt met trots aan dat het bedrijf succesvol heeft deelgenomen aan de pilot van de onafhankelijke duurzaamheidscertificering gelanceerd door Thuiswinkel.org. Dit maakt Flinders een van de eerste webshops in Nederland die voldoet aan de strenge eisen van de zes duurzaamheidsthema’s. Deze thema’s zijn essentieel voor de toekomst van e-commerce.

Deze mijlpaal onderstreept de toewijding van Flinders aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen binnen de e-commercesector. De certificering weerspiegelt de inzet van Flinders rondom milieuvriendelijkere verpakkingen, minimalisering van uitstoot bij bezorging, het aanbieden van producten met duurzaamheidsvoordelen en vermindering van retouren. Dit alles maakt deel uit van een grotere strategie om duurzame groei en innovatie te stimuleren.

Flinders' deelname aan de pilot en de succesvolle certificering tonen aan dat het bedrijf klaar is om deze uitdagingen aan te gaan en te voldoen aan de toenemende vraag van consumenten naar duurzamere opties. De Thuiswinkel Duurzaamheidscertificering verzekert consumenten dat Flinders serieuze stappen zet op het gebied van duurzaamheid.

"We zijn vereerd om deel uit te maken van dit initiatief en zien het als een belangrijke stap in onze continue inzet voor duurzaamheid. Deze certificering is een bevestiging van onze inspanningen en we zijn gemotiveerd om ons pad naar een duurzamere toekomst voort te zetten", zegt Oscar Diele, CEO bij Flinders.

Flinders nodigt klanten en leveranciers uit om zich bij hen aan te sluiten in deze belangrijke beweging naar een duurzamere e-commercesector.

Over Flinders

Flinders is een online woonwinkel met ruim 43.000 schitterende designproducten voor elke woonstijl. Van meubels tot lampen en woonaccessoires: je hebt alles binnen handbereik om je woning compleet in te richten. Het is onze ambitie om al je woondromen waar te maken en dat doen we door te informeren, design te laten (be)leven en waar nodig een helpende hand te bieden. Bij het bedrijf werken momenteel ruim 100 medewerkers.

- Einde persbericht -

Contact voor de pers

Flinders BV | Oscar Diele | Tel 06 20446288 | oscar.diele@flinders.nl