Donkersloot bijzondere vloerbedekking

Donkersloot houdt zich al sinds 2008 bezig met maken van bijzondere vloerbedekking voor professionele toepassingsgebieden. Bij het ontwerpen van nieuwe textiele vloerbedekking wordt er inspiratie gehaald uit mens, mode en architectuur. Zo zijn de ontwerpen van Donkersloot altijd perfect in harmonie met hun fysieke omgeving, de laatste trends en natuurlijk de gebruikers. De liefde voor het vak blijkt uit elk ontwerp. Donkersloot biedt eindeloos veel mogelijkheden, waar we u graag meer over willen vertellen.

Tegeltapijt XL

Naast dat Donkersloot u de keuze biedt uit een scala aan ‘standaard’ tapijten, biedt Donkersloot u eveneens de mogelijkheid om met Tegeltapijt XL uw eigen tapijt te ontwerpen. Er is een groot aantal standaardpatronen beschikbaar, die u naar eigen inzicht kunt samenvoegen. Verder kunt u ook kiezen uit 25 verschillende kleuren. Op deze manier zijn er letterlijk miljoenen mogelijkheden, waardoor uw perfecte tapijt er altijd tussen zit! Tegeltapijt XL biedt op deze manier eveneens de mogelijkheid om zelf uw eigen kenmerkende ‘huisstijl’ te ontwerpen. Daarnaast hebben alle tegeltapijten goede akoestische eigenschappen, waardoor geluidsoverlast tot een minimum beperkt wordt. De standaardmaat van de tegels is 96 bij 96 centimeter, maar op aanvraag is het Tegeltapijt ook leverbaar in tegels van 48 bij 48 centimeter. Tegeltapijt XL is leverbaar vanaf 50 m2. Eigen patronen kunnen worden geleverd vanaf 100 m2.

Karpet

Donkersloot biedt meer aan dan alleen tapijt. In de collectie van Donkersloot is namelijk een ruime keuze uit verschillende karpetten. U kunt kiezen uit patronen die variëren van Delfts Blauw tot Modern Talking. De structuren van de verschillende karpetten reiken van wollen vilt in Honeycomb tot een karpet Okanda, dat 100 procent van hout gemaakt is. Naast deze karpetten maakt Donkersloot ook parketten op maat. Wanneer u een karpet op maat laat maken, heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende combinaties van structuren en kleuren. Kunt u niet kiezen? We helpen u graag verder met ons vrijblijvende advies.

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects