Flinders Projects - Works for you

Flinders is specialist in kantoor- en projectinrichting. Wij denken graag met u mee over de inrichting van een kantoor, instelling of horecagelegenheid. Samen met u komen we tot een passend interieurontwerp. Wij geloven dat een kantoor- of projectinrichting meer is dan alleen het meubilair. Het gaat om de totale (merk)beleving en het creëren van een aangename omgeving voor medewerkers of klanten. Wij helpen u met interieuradvies en -ontwerp, nemen indien gewenst het projectmanagement op ons én kunnen unieke interieurproducten leveren die passen bij uw merkidentiteit en budget.

Benieuwd naar de interieurprojecten die u voorgingen? Bekijk dan onze recente projecten. Eerder werkten wij voor ING Bank, Sonos, Restaurant Loetje en het Cobra museum.

Flinders realiseert projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, restaurants, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting. Wij leveren moderne meubelen tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze reguliere collectie kunnen wij voor u leveren. Door de jaren heen heeft Flinders prachtige projecten uitgevoerd voor onder meer Sonos, Electrolux/AEG, Nederlands Dans Theater, Vrije Universiteit Amsterdam, PWC en Van der Valk Hotels. Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten

Waarom Flinders Projects?

  • Complete collectie meubelen, (project)verlichting en decoratieve accessoires. Projectdealer van meer dan 250 meubelmerken en 100.000+ interieurproducten;
  • Persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking;
  • Betrouwbaar en hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen en zijn eerlijk over levertijden en garantietermijnen;
  • Scherpe prijzen. Dankzij onze grote inkoopvolumes realiseren wij scherpe prijzen voor u.

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you

 

Flinders Projects - Works for you

Dirk Jan

Dirk-Jan Sales Director

Dirk-Jan is binnen Flinders de man van de projecten. Hij begeleidt de realisatie van projecten voor kantoren, scholen, instellingen en horeca. Hij heeft ruime ervaring opgebouwd binnen de woonbranche. Zo was hij voor Flinders vijf jaar werkzaam bij een Nederlands meubelbedrijf. Hij is altijd gericht op een perfect resultaat met een scherp oog voor klanttevredenheid. Favoriete product: Eames Lounge Chair (Vitra).

Silke

Silke Accountmanager Projecten België

Silke werkt vanuit België en neemt daar de projecten op zich. In deze functie combineert ze haar commerciële feeling met gevoel voor vormgeving. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en de persoonlijke band met de klant.

Wouter

Wouter Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Wouter ondersteunt de afdeling projecten met alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast studeert hij de opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit zal resulteren in een adviserende baan binnen de financiële sector. Zijn grootste hobby is voetballen. Favoriete product: Royal zwevende tafellamp (Flyte).

Melissa

Melissa Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Melissa adviseert klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld kantoren, restaurants en hotels. Ze maakt op basis van de wensen en behoeften van de klant offertes op maat. Hiervoor heeft zij gestudeerd aan de TMO Fashion Business School. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en weekendjes weg. Favoriete product: Beetle bank (Gubi).

Philippine

Philippine Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

Philippine ziet design als kunst in een bruikbaar jasje. Met deze gedachte helpt ze onze klanten bij de inrichting van bijvoorbeeld restaurants of kantoren. Ze heeft de studie Kunstgeschiedenis aan de UvA met succes afgerond. In haar vrije tijd gaat ze graag naar musea en doet ze regelmatig aan yoga en meditatie. Favoriete product: Tizio bureaulamp (Artemide).