Gispen Home

Gispen Home webwinkel

Gispen Home Collection (voorheen NgispeN) heeft een korte maar bijzondere historie. Willem Hendrik Gispen begon in 1916 met het ontwerpen en vervaardigen van design meubels. Sindsdien is Gispen een begrip geworden. En jaren later, in 2008, kwam er een nieuwe collectie - Gispen Home Collection - speciaal gericht op design voor in huis. Gispen heeft vooral stoelen en lampen. Maar ook tafels, kasten en verlichting mogen niet ontbreken in de collectie van Gispen. Bekijk hieronder de gehele collectie van Gispen.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 40 van de 40 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 40 van de 40 resultaten

Gispen Home Collection en Richard Hutten

Gispen Home bestaat in de basis uit de design meubels van Richard Hutten, die tevens creatief directeur is van het merk. Samen met ontwerpers als Bertjan Pot, Dick van Hoff en Maarten Baas blaast hij bestaande klassiekers nieuw leven in. Zo zijn er ook de ontwerpen van Wim Rietveld, de 663 kast. Een zeer opvallend ontwerp van Richard Hutten is de Centraal Museum Stoel en de Lowres Elephant lamp. Ook betaalbare ontwerpen zijn onderdeel van de collectie, zoals de Domoor, de Leaves magneetjes, de Outline tafellamp en de Berlage barkruk. De producten uit de Gispen Outline collectie zijn sowieso een aanrader!

Gispen in 2013

Gispen Home heeft in korte tijd, als het jongste label van Gispen, een uitgesproken collectie opgebouwd. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Richard Hutten staat nog immer aan het hoofd als artdirector en beheert de collectie met ontwerpen van Jerszy Seymour, Michael Young, Dick van Hoff, Maarten Baas, James Irvine, Fabio Novembre, W.H. Gispen, Gerrit Rietveld en Wim Rietveld. Ondanks de grote verscheidenheid aan ontwerpers hebben alle ontwerpen iets met elkaar gemeen: ze zijn allemaal ontworpen met het credo "spelen met traditie". In 2013 zijn veel van de Gispen Home Collection producten door musea over de hele wereld aangekocht. Het bevestigt de unieke design kwaliteit van de NgispeN producten. De totale Gispen Home Collection collectie bestaat in 2013 uit design meubels, verlichting en woonaccessoires en is te koop in meer dan 25 landen.

Flinders is officieel Gispen dealer

Flinders is officieel dealer van Gispen. Ben je op zoek naar een specifiek design meubel van de Gispen Home Collection en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Gispen Home gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 9 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy