Naar boven

Zuiver Storm

De tafels uit de Zuiver Storm collectie zijn stuk voor stuk eyecatchers. Heb je al eens goed gekeken naar de randen van deze tafels en de tafelpoten? Deze details maken de tafels tot unieke exemplaren. Een voorbeeld van zo’n tafel is de Zuiver Storm tafel 180x90. Als je de naam van deze tafel in eerste instantie hoort, had je misschien wat anders verwacht. De ietwat woeste naam past in eerste instantie misschien niet helemaal bij deze collectie, maar dat maakt de tafels er niet minder om. Kijk maar eens goed naar de vele details, de vloeiende lijnen en de unieke afwerking van de hoeken en poten. De combinatie van deze kenmerken zorgt ervoor dat deze tafel in elk interieur voor een frisse wervelwind zorgt. Heb jij al je favoriete Zuiver Storm tafel ontdekt? 

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Frisse wervelwind met Zuiver Storm

De Zuiver Storm tafel 220x90 is de grote broer. Niet voor niets natuurlijk, want hij is net wat langer en breder. Zo kun je net wat meer mensen kwijt. Heerlijk genieten van een vijfgangendiner met de hele familie. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Mocht de naturelgekleurde variant je niet aanstaan, dan kun je altijd nog kiezen voor de zwarte variant. Het tafelblad is gemaakt van de kunststof MDF en gefineerd met essenhout. Daarentegen zijn de randen en poten volledig van essenhout gemaakt. Deze tafel kan goed tegen een stootje door de laklaag met een beschermende PU-laag. Je kunt de tafel natuurlijk ook een mooi (functioneel) plekje geven in een zakelijke ruimte of in de horeca. Kijk maar wat je wilt!

Zuiver Storm collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Storm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Storm collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Storm product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.