Naar boven

Zuiver Round Wall

Ben jij op zoek naar een spiegel? Dan zit je goed in de Zuiver Round Wall collectie. De naam van deze serie komt niet zomaar uit de lucht vallen. In deze serie vind je namelijk ronde spiegels die je een mooi plekje aan je wand kunt geven. Lekker toepasselijk, dus. De Zuiver Round Wall spiegel ’40 is de jongste van het stel. Deze spiegel heeft een diameter van 40 centimeter en gaat 8 centimeter de diepte in. Hij is gemaakt van het natuurlijke materiaal hout. De ontwerper van deze spiegel heeft rekening gehouden met vrouwen die vaak hun make-up kwijt zijn. Het bakje in deze spiegel vormt namelijk dé oplossing. Je hoeft er natuurlijk niet je make-up in te leggen. Wie weet leg jij daar liever je sleutels neer. Hoe dan ook een handig detail waar je dagelijks plezier van hebt. 

Zuiver: hoe het ooit begon

Sinds 1998 timmert het Nederlandse Zuiver al met succes aan de weg. Inmiddels is de collectie rijkelijk gevuld met meubels, lampen en woonaccessoires en dat voor een vriendelijk prijsje. Puurheid en zuiverheid zijn de kernwaarden van Zuiver en die zie je in vrijwel elk product terug. Het ontwerpersteam bestaat uit ontwerpers met totaal verschillende ideeën en stijlen. Hierdoor was al snel een variërende collectie geboren waar je vrolijk van wordt. Toch houden ze allemaal rekening met waar Zuiver voor staat. Dit zie je terug in het gebruik van materialen bijvoorbeeld. Er wordt vaak gekozen voor wol, hout of staal. Kortom, de collectie van Zuiver is zeer divers en kent verschillende stijlen.

Stijlvolle Zuiver Round Wall spiegels

Een spiegel mag niet ontbreken in je woning. Al is het alleen maar om te zien hoe je vandaag voor de dag komt. Kan een spiegel je niet groot genoeg zijn? Dan is de Zuiver Round Wall spiegel ’60 misschien wel iets voor in jouw interieur. De combinatie van multiplex en eikenfineer versterkt het natuurlijke aspect in deze spiegel. Vooral voor liefhebbers van hout is dit een echte aanwinst. Hij heeft een diameter van 60 centimeter en een diepte van 8 centimeter. Hij komt goed van pas in je hal, maar ook in je woonkamer of slaapkamer zal hij niet misstaan. Om een speels effect te creëren, kun je er ook voor kiezen om ze allebei aan te schaffen en je wand ermee te verrijken.

Zuiver Round Wall bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Round Wall collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.