Naar boven

Zuiver Reader lampen

Fleur je interieur eenvoudig op met de lampen uit de Zuiver Reader collectie. Bij het zien van deze lampen gaat je hart sneller kloppen. De lampen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens verstelbaar. Urenlang studeren tot diep in de nacht is geen probleem met de Zuiver Reader tafellamp. Hij geeft je genoeg licht om door te studeren. Op je werkplek, het dressoir of een andere plek in huis kan deze tafellamp prima staan. Deze lamp heeft zowel een industriële als elegante uitstraling. Door het scharnier op de lamp kun je hem op de gewenste hoogte plaatsen. Hij is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: koper, zwart, wit of geel. Naast de tafellamp heeft deze collectie ook een vloerlamp. Weet jij al voor welke lamp je gaat? Laat je verrassen en kijk snel verder. 

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Reader: industrieel én elegant

Of je nu een echte boekenwurm bent, de krant er iedere dag bij pakt of alleen de ondertiteling van je favoriete serie op tv leest. Iedereen die ook maar een klein beetje leest kan het gezelschap van de Reader vloerlamp van Zuiver goed gebruiken. Deze lamp zorgt voor wat extra licht wat erg fijn is als het donker wordt, maar door zijn slanke en elegante design past hij ook nog eens heel goed in iedere kamer. Het metalen frame van de Zuiver Reader vloerlamp is beschikbaar in vier kleuren: zwart, wit, geel en koper. Deze vloerlamp kun je verstellen in de hoogte: de minimale hoogte is 137 centimeter en de maximale hoogte van de lamp is 167 centimeter. Kortom, een vloerlamp die met je meedenkt.

Zuiver Reader bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Zuiver Reader collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Zuiver Reader serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Zuiver Reader collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.