Naar boven

Zuiver Oak Tray

De Zuiver Oak Tray collectie bestaat uit tafels die je interieur naar een hoger niveau tillen. De Zuiver Oak Tray salontafel 78 is zo’n tafel die overal aan denkt. Hij is hartstikke comfortabel door de opstaande rand op het tafelblad. Zo ben je er zeker van dat je dierbare bezittingen er niet af vallen of dat je morst op je vloerkleed of vloer. Maar dat is nog niet alles, want het tafelblad is eigenlijk een dienblad. Het tafelblad til je daarom eenvoudig naar de keuken met al je servies erop. Dat is handig! Genoeg over de functionaliteiten van deze salontafel. Deze tafel is ook een plaatje om naar te kijken door het elegante design. Zie jij hem al staan in je woning? Door het prachtige, simplistische design voelt hij zich in elk huis thuis. 

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Functionele Zuiver Oak Tray (bijzet)tafels

Naast de salontafel kun je ook gaan voor dit item: de Tray bijzettafel 47. Hij is perfect voor alle kleine spulletjes die bij je in huis rondslingeren. Het tafelblad heeft een diameter van 46,5 centimeter en het bijzettafeltje staat met 55,5 centimeter vrij hoog op haar pootjes. Toch heeft dit tafeltje ook een wat Oosterse look. Vind je hem niet mooi? Het tafelblad is gemaakt van triplex met een natuurlijk eikenfineer. De poten zijn gemaakt van metaal met een zwarte poedercoat. Deze combinatie van materialen maakt deze tafel tot een onmisbaar item in je interieur. De salontafel en de bijzettafel uit de Zuiver Oak Tray collectie kun je ook prima met elkaar combineren. Ben je er al uit?

Zuiver Oak Tray bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Oak Tray collectie van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Oak Tray collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.