Zuiver Nienke

Warme voetjes op de koude winterdagen… Wie wil dat nou niet? De vloerkleden uit de Zuiver Nienke collectie geven warmte én sieren je woonkamer. Als je dichtbij het vloerkleed komt, zie je het unieke ontwerp. Het Zuiver Nienke vloerkleed 170x240 is in vier kleuren verkrijgbaar: ivoor, lichtgrijs, taupe en antraciet. Niet alleen in de winter is dit vloerkleed een musthave voor in de woonkamer, want hij kan prima het hele jaar door blijven liggen. Doordat dit vloerkleed een intrigerend uiterlijk heeft, past hij goed in ieder interieur. Het vloerkleed is beschikbaar in twee afmetingen: 170x240 centimeter en 200x300 centimeter. Hij heeft een dikte van 3,5 centimeter en is gemaakt van 100% wolvilt. Welk vloerkleed mag jouw woonkamer verwarmen?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Nienke: vlechten in het vloerkleed

Wie zegt dat je alleen maar vlechten kunt leggen in haren of in deeg? De vloerkleden uit de Zuiver Nienke collectie zijn namelijk ook gevlochten. Neem bijvoorbeeld het Zuiver Nienke vloerkleed 200x300. Dit vloerkleed is volledig met de hand geweven. Dit geeft een prachtig grof patroon. Het vloerkleed ziet er fraai uit en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Een perfect vloerkleed voor de kinderen om op te spelen of voor warme voetjes. Wist je dat een vloerkleed ook geluiddempend werkt? Mocht je in een flat of appartement wonen, dan is het vloerkleed niet alleen een aanwinst voor jouw interieur, maar ook voor jouw onderburen. Het kleed is verkrijgbaar in vier kleuren: ivoor, lichtgrijs, taupe en antraciet. Voor welk kleurtje ga jij? 

Zuiver Nienke bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk vloerkleed uit de Zuiver Nienke collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed uit de Zuiver Nienke serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerkleed uit de Zuiver Nienke collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven