Naar boven

Zuiver Nepal

Kan jouw interieur wel wat extra warmte en comfort gebruiken? Dan kunnen de vloerkleden uit de Zuiver Nepal collectie je daar goed bij helpen. Of je nu een kleine of grote ruimte tot je beschikking hebt, in deze collectie vind je vloerkleden in verschillende formaten. Om je woonruimte net wat gezelliger en sfeervoller te maken, kun je kiezen voor het Zuiver Nepal vloerkleed 160x235. Dit vloerkleed heeft een lengte van 235 centimeter en een breedte van 160 centimeter. Het unieke patroon geeft een nostalgisch uiterlijk. Ga je liever voor donker of licht? De keuze is aan jou. Het vloerkleed is in elk geval verkrijgbaar in een donkere en een lichte variant. Wil je meer weten over deze collectie? Lees dan snel verder! 

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Verre oorden: Zuiver Nepal vloerkleden

Met de Zuiver Nepal vloerkleden waan je je eigenlijk al gauw in verre Oosterse en mystieke oorden. Dit gevoel creëer je vooral wanneer je met je blote voeten eroverheen loopt. Het Zuiver Nepal vloerkleed 200x295 haalt graag het nostalgische gevoel bij je naar boven. Hij is gemaakt van polypropyleen en is heerlijk zacht. Het is daarom ook geen straf om op het kleed plaats te nemen in plaats van op je favoriete meubel. Om het plaatje in je zithoek compleet te maken, kun je ervoor kiezen om al je meubels deels of helemaal op het vloerkleed te zetten. Zo creëer je een geheel tussen de verschillende meubels. Extra gezellig!

Zuiver Nepal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Nepal collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.