Naar boven

Zuiver Navigator

In de Zuiver Navigator collectie vind je een stel lampen die door hun bijzondere design vrijwel direct jouw aandacht opeisen. En dat is niet vervelend, want ze zijn een genot om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld de Zuiver Navigator tafellamp. Met een diameter van 22,5 centimeter en een hoogte van 32 centimeter heeft hij het ideale maatje om hem op je tafel, bureau of dressoir neer te zetten. Door het design van de lampenkap verspreidt hij op een bijzondere manier het licht in jouw woning. De kabel heeft een lengte van 160 centimeter en hierdoor ben je redelijk vrij in de plaats die je deze beauty geeft zonder dat je in de problemen komt met de stroomvoorziening. Je kunt deze lamp ook simpelweg op je vloer neerleggen. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Bekijk dan het complete aanbod. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Wonen met Zuiver

Het Nederlandse merk Zuiver laat met haar naam direct zien waar het voor staat: zuiverheid en puurheid. Deze kenmerken vind je logischerwijs direct terug in hun aanbod meubels, verlichting en accessoires. In 1998 lanceerde dit merk haar eerste collectie producten die door de designs in vrijwel elk interieur tot hun recht komen. De ontwerpers komen uit alle winrichtingen waardoor de ontwerpen zich kenmerken door totaal verschillende designs en de collectie hierdoor lekker divers is. De verschillende stijlen laten zien dat de mensen achter Zuiver ontwerpen voor verschillende ruimtes in een woning. Zuiver is al in meer dan vijftig landen over de hele wereld actief en dat laat ook zien dat de producten goed in de smaak vallen.

Zuiver Navigator collectie: licht van boven of van onder?

De tafellamp uit deze collectie verspreidt het licht vooral naar boven en de zijkant terwijl de hanglamp daar net even anders in is. De Zuiver Navigator hanglamp heeft een industriële look en een robuust karakter. Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof hij is gemaakt van ijzer, maar ondertussen is dit niet het geval. Hij is namelijk van gesneden MDF gemaakt. Dit zie je ook wanneer je de lamp eens goed bekijkt. Door het open design aan de zijkant en onderkant schijnt het licht vrijwel alle kanten op. Hoe fijn is dat? Handig om te weten: de lampen uit deze collectie kun je niet dimmen.

Zuiver Navigator bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Navigator collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.