Naar boven

Zuiver Marvel

Mis je nog iets in je interieur, maar weet je niet goed wat? Dan kan een vloerkleed helpen. De Zuiver Marvel vloerkleden maken jouw woonkamer helemaal af. Zoals je vast al hebt gemerkt bestaat deze familie niet alleen uit verschillende vloerkleden, maar ook uit verschillende ontwerpen. Een voorbeeld van zo’n vloerkleed is het Zuiver Marvel Neptune vloerkleed 170x240. Simpelweg is dit vloerkleed een combinatie van de klassieke Oosterse tapijten met de god van de golven en al het stromende water. Dat kun je ook wel zien. Een vintage uitstraling om verliefd op te worden: een Perzische print in de blauwe kleur van de zee. Ga je liever voor een slag groter? Zuiver heeft overal aan gedacht. Het Zuiver Marvel Neptune vloerkleed 200x300 past prima in een woonkamer wat misschien net wat groter is. Heerlijk toch, om lekker met je voetjes op een warm kleed te stappen, of ’s avonds lekker op te zitten tijdens je favoriete televisieserie. 

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. In deze collectie vind je diverse productfamilies, zoals de Zuiver Marvel collectie. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Eigentijdse Zuiver Marvel vloerkleden

Heb je wel eens gehoord van de Mouse of de Butter? Wij laten je kennismaken met deze prachtige vloerkleden. Het Zuiver Marvel Mouse vloerkleed 170x240 oogt misschien wat grijs, maar een grijze muis is het absoluut niet. De Perzische print en de vrolijke franjes geven jouw interieur extra sfeer mee. Dit vloerkleed is ook verkrijgbaar in een maatje groter: het Zuiver Marvel Mouse vloerkleed 200x300. Het Marvel Butter vloerkleed 200x300 van Zuiver is boterzacht, zoals je misschien al had verwacht. De grootste inspiratiebron voor dit kleed zijn ook de welbekende Oosterse tapijten, maar dit kleed oogt toch net wat anders. Dit kleed heeft ook een zusje en dat is het Marvel Butter vloerkleed 170x240 van Zuiver. Doordat het kleed een stukje kleiner is, kun je hem bijvoorbeeld ook goed kwijt in de entree van je huis. Ben je ondertussen al verliefd geworden op een van deze prachtexemplaren?

Zuiver Marvel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver Marvel vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Marvel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver Marvel vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Zuiver Marvel gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.