Naar boven

Zuiver Luci

De Zuiver Luci serie bestaat uit strakke en simpele spots die zorgen voor unieke verlichting. De Zuiver Luci spot is dimbaar en draaibaar in alle richtingen waardoor je de perfecte hoeveelheid licht kunt creëren op welke plek je maar wilt. Tegenwoordig zijn spotjes de perfecte basis voor een goed lichtplan. Door de robuuste en stoere uitstraling van de Zuiver Luci serie is deze spot ook nog eens de uitgewezen toevoeging voor uw interieur. Neem bijvoorbeeld de Zuiver Luci-LED spot enkel. Deze lamp komt op alle soorten plekken in huis tot zijn recht, van de slaapkamer tot de keuken! Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zuiver Design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Daarin tref je niet alleen de Zuiver Luci serie, maar ook de productfamilies OMG, High on Wood en Tripod. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Elk plekje verlicht

De Zuiver Luci spot is draaibaar waardoor je op elke mogelijke plek in je huis een gezellig plekje kunt creëren. Dat is natuurlijk al ideaal, maar daarnaast is de led-verlichting ook nog eens dimbaar. Je kunt dus precies de hoeveelheid licht afstellen die je nodig hebt. Wil je een licht en huiselijk plekje creëren om te studeren, hang de Zuiver Luci spot dan boven je bureau. Ben je op zoek naar een lichtpunt in je keuken? Dan hangt ook daar deze lamp op zijn plek. Ook in kantoorruimtes komt deze Zuiver Luci spot helemaal tot zijn recht!

Meer licht met de dubbele Zuiver Luci spot

Alsof er nog niet genoeg mogelijkheden zijn, is er ook nog een variant te verkrijgen met twee spots, namelijk de Zuiver Luci-LED spot dubbel. Met deze lamp kun je nog meer licht in huis creëren. Doordat deze spots tevens draaibaar zijn, kun je maar liefst twee verschillende kanten verlichten. Hiermee creëer je ook nog eens een speels effect. Deze versie van de Zuiver Luci serie is ook verkrijgbaar in wit, zwart en aluminium. Beide versies van de Zuiver Luci serie zijn 11,5 centimeter diep en 12,8 centimeter hoog. De enkele versie van de Zuiver Luci spot is 11,5 centimeter breed en de dubbele versie van de Zuiver Luci spot is 23 centimeter breed.

Zuiver Luci bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke spot uit de Zuiver Luci serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Luci collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver Luci spot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.