Zuiver Lub: Nederlands design ten top

Zuiver is een Nederlands designmerk dat prachtige producten verkoopt. Ze profileren zich als een merk dat het design van morgen vandaag al aan jou aanbiedt. En als we naar de producten van het merk kijken, kunnen we eigenlijk niet anders dan ze gelijk geven! Ook de Lub serie demonstreert opnieuw precies waarom. Dus of je nu een vloerlamp, hanglamp of wandlamp nodig hebt, Zuiver kan je altijd verder helpen. En om nog even terug te komen op het ‘design van morgen’: de lampen in de Lub serie zijn LED geïntegreerd en dimbaar naar drie verschillende standen. Dit maakt ze naast stijlvol ook nog eens een heel duurzame optie.

Drie in één met de Zuiver Lub collectie

Mogen we je even voorstellen aan de Lub hanglamp? Deze beauty is een van onze favorieten uit de Lub collectie van Zuiver. Je hangt hem maar één keer op, maar hebt er drie keer plezier van. Hoe dat kan? Heel simpel: de hanglamp bestaat uit drie verschillende lampen. Vanuit het midden wijken de drie individuele lampen uit naar buiten waardoor er een imposant geheel ontstaat. Door deze vorm is de Lub hanglamp bijvoorbeeld perfect voor boven een ronde eettafel. Dat de lampen in de Zuiver Lub serie mooi zijn, hebben we nu al uitvoerig besproken. Maar zijn ze ook handig in gebruik? Jazeker! Neem bijvoorbeeld de Lub vloerlamp of de Lub bureaulamp. Deze hebben allebei een verstelbare arm zodat je het licht kunt sturen. Lekker flexibel, toch?

Zuiver Lub bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Lub collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.