Naar boven

Zuiver LED-it-be

De Zuiver LED-it-be serie laat weinig te raden over. Zo verklapt de naam al dat deze prachtige designlampen gebruik maken van led-verlichting. Maar ook het fysieke voorkomen van de Zuiver LED-it-be lampen heeft weinig te verbergen: de omlijning is het enige dat telt. De tafellamp, vloerlamp en wandlamp uit de Zuiver LED-it-be serie hebben dus niet alleen een schoon geweten, maar ook een stralend uiterlijk. Bovendien vormt het speelse design van de Zuiver LED-it-be lampen een bijzonder contrast met de andere verlichting van dit merk. Zo is de Zuiver LED-it-be vloerlamp LED een stuk moderner dan de andere Zuiver vloerlampen, die een meer klassieke vormgeving hebben. Ben jij dus op zoek naar een originele, stijlvolle en energiezuinige lamp? Dan vind je er vast eentje in de Zuiver LED-it-be serie! Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver geweten

Iedere lamp uit de Zuiver LED-it-be serie is een designproduct van natuurlijk materiaal. Dit geeft het ontwerp niet alleen een frisse en stijlvolle uitstraling, maar is ook een vorm van duurzaamheid. Naast het gebruik van materialen als hout en textiel, zijn er in de Zuiver LED-it-be producten ook de nieuwste led-technieken verwerkt. De lichtstrips in de Zuiver LED-it-be wandlamp, bijvoorbeeld, zijn zo goed verborgen in het ontwerp, dat het lijkt alsof je enkel naar de omlijning van een lamp kijkt. Deze te gekke wandlamp uit de Zuiver LED-it-be serie is verkrijgbaar in de kleuren naturel en wit. Laat je verrassen door een bijzondere combinatie van een klassiek ontwerp met moderne techniek!

Laat het een Zuiver LED-it-be lamp zijn

Stel, je beste vriendin is afgestudeerd. Of je grote broer heeft een nieuwe baan bemachtigd. Wat is er dan leuker dan het geven van een prachtige tafellamp waarbij hij of zij kan lezen, werken of studeren? De Zuiver LED-it-be tafellamp stelt zich bescheiden op. Niet alleen verbruikt hij maar weinig energie; hij komt ook met niet meer dan slechts een lijnenspel. Toch geeft deze lamp uit de Zuiver LED-it-be serie voldoende licht om het volgende tentamen binnen te slepen of een fantastische motivatiebrief te schrijven. Wedden dat de Zuiver LED-it-be tafellamp binnen no-time ook jouw maatje wordt?

Zuiver LED-it-be bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Zuiver LED-it-be serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver LED-it-be lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver LED-it-be lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de LED-it-be productfamilie heeft Zuiver prachtige stoelen, bijzettafels en hanglampen.