Naar boven

Zuiver Jaey

De Zuiver Jaey collectie bestaat uit prachtige, sfeervolle banken. In eerste instantie ogen de banken vrouwelijk. Maar de Zuiver Jaey serie past ook heel goed in mannelijke interieurs: je hoeft alleen maar een andere kleur of stofsoort te kiezen! Deze banken zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere Martindale-stofsoorten en kleuren, waaronder zalmroze en steengrijs. Zuiver Jaey komt in meerdere formaten, zodat het voor iedereen mogelijk is een eigen loungeruimte te creëren. Neem de zalmroze Zuiver Jaey fauteuil. Ze straalt warmte en gezelligheid uit, en je ziet zo voor je hoe je met een wijntje erin wegkruipt. Heb je niets met roze? Kies dan voor steengrijs, wat stoer en modern oogt. Of combineer de kleuren: met Zuiver Jaey kan je naar hartenlust mixen & matchen!

Zuiver is puur

Het Nederlandse designmerk Zuiver werd in 1998 opgericht. De naam Zuiver staat, zoals je misschien al hebt geraden, voor puur en zuiver design. Pure, natuurlijke materialen als wol, hout en metaal zijn dan ook typerend voor dit designlabel. Zuiver produceert de mooiste lampen, vloerkleden, bijzettafels, woonaccessoires en banken. Zo ook de Zuiver Jaey serie, of bijvoorbeeld het bekende ontwerp van de Tripod serie: deze lampen staan op een houten drievoet. Zuiver werkt samen met een groot aantal ontwerpers, zowel jong als oud, uit alle windstreken. En dat zorgt voor een collectie die heel divers en altijd verrassend is. Het succes is daarmee dan ook niet uitgebleven: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk. Ben jij ook zo’n fan van de ontwerpen van Zuiver? Dan hebben we goed nieuws voor je: Flinders heeft namelijk de grootste voorraad Zuiver van de Benelux, dus je hebt je Zuiver product super snel in huis.

Zuiver Jaey banken

Naast de fauteuil voor één persoon, heeft Zuiver ook plek voor meerdere personen. Zoals de zalmroze Zuiver Jaey bank 3-zits die, zoals de naam al prijsgeeft, ruimte heeft voor drie personen. Of één persoon als je graag languit wilt ontspannen met een boek of voor de tv. In plaats van met je beste vriendin op de bank te hangen, kan je ook gewoon van de bank je beste vriendin maken. Deze Zuiver Jaey bank brengt de hele avond met je door, geeft je een warme knuffel wanneer dat nodig is en ze ziet er altijd fantastisch uit. Wat zoek je nou nog meer in een vriendin? Maar misschien zoek je wel een vriend. Dan is de Zuiver Jaey bank 2,5-zits in steengrijs er voor jou. Je kan lekker bij hem op schoot kruipen als je moe bent, hij is er voor je als een film je aan het huilen maakt en hij omarmt je als je het koud hebt. Wij voorspellen alvast een langdurige relatie met deze knappe Zuiver Jaey!

Zuiver Jaey bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Jaey serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek artikel uit de Zuiver Jaey collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Jaey familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.