Naar boven

Zuiver Ivy

De Zuiver Ivy collectie kenmerkt zich door een aantal fraaie lichtpuntjes voor in je woning. De Zuiver Ivy tafellamp is daar een mooi voorbeeld van. Deze lamp kenmerkt zich door een bijzondere functionaliteit. Je kunt de lichtbron verwijderen om hem vervolgens ondersteboven terug te plaatsen. Het mag duidelijk zijn dat deze lamp altijd wel weer vanuit een onverwachte hoek komt en de plek verlicht waar jij dat nodig hebt. Geef hem een plek op je dressoir, bureau of bijzettafel. Er zijn genoeg opties te bedenken waar je deze lamp kunt laten shinen. Door het eenvoudige design misstaat hij eigenlijk in geen enkele ruimte. Wil je meer zien uit deze collectie? Bekijk dan het complete aanbod. 

Alles over Zuiver

Het zit hem in de naam van dit Nederlandse merk. Zuiver staat niet voor niets voor pure en zuivere meubels. Precies zoals je mag verwachten als je deze naam hoort of ziet. De meubels van Zuiver kenmerken zich vaak door natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Zo heb je al gauw jarenlang plezier van welk product van Zuiver dan ook. De eigentijdse, jonge en originele items zijn vaak vanuit de oude traditie in een nieuwer jasje gestoken. Dat laat wel zien dat ze lekker met de tijd meegaan bij dit merk. Zuiver mag misschien nog niet zo lang actief zijn in de woonbranche, dat betekent echter niet dat ze weinig bekendheid hebben. Inmiddels wordt dit merk al in meer dan vijftig landen over de hele wereld verkocht.

Zuiver Ivy collectie: wat voor lamp zoek je?

In deze lampenserie vind je naast een tafellamp ook een fraaie vloerlamp. We hebben het dan over de Zuiver Ivy vloerlamp. Deze lamp bevat eigenlijk exact hetzelfde design als de tafellamp, maar dan wel een paar maatjes groter zoals je vast al had verwacht. Door de twee lampenkappen die deze lamp bevat, kun je het licht eenvoudig op verschillende plekken in welke woonruimte dan ook laten schijnen. Nog mooier, je kunt zo verschillende items uit je woning in de spotlight zetten. Geef hem een mooi plekje naast je bank of simpelweg een hoek die toch wat leeg oogt. De keuze is aan jou. Voor welke lamp ga jij?

Zuiver Ivy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Ivy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.