Naar boven

Zuiver GTA

Houd je van die industriële, stoere look? Dan kijk je vast je ogen uit in de Zuiver G.T.A. collectie. Deze collectie bestaat uit een stel lampen die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan de Zuiver G.T.A. hanglamp LED small. Deze lamp vormt eigenlijk de perfecte mix tussen een industrieel pronkstuk en een vintagelamp voor boven een pooltafel. Door het draadgaas voor het glas wordt het licht mooi verspreid over je tafel in de woonkamer, eetkamer of werkkamer bijvoorbeeld. Zie jij het al voor je? Wij zijn enthousiast. Om de keuze geheel naar jouw smaak te maken, kun je kiezen uit twee varianten: mat vernikkeld ijzer of mat zwart gepoedercoat. Wil je meer weten over de G.T.A. collectie van Zuiver? Bekijk dan de gehele collectie. 

Zuiver Design

Het Nederlandse Zuiver timmert al sinds 1998 succesvol aan de weg. Naast puurheid, staat dit designlabel ook voor zuiverheid. Deze kenmerken passen uitstekend bij de merknaam ‘Zuiver’. De materialen staal, wol en hout laten de ontwerpers van Zuiver regelmatig terugkomen in de producten die ze op de markt brengen. Door de diversiteit aan topontwerpers varieert de collectie enorm qua producten. Zo vind je vast een product die aansluit bij jouw wensen en behoeften. De collectie bestaat uit meubels, lampen en woonaccessoires. Deze producten kun je eigenlijk in elke ruimte in je huis goed gebruiken. Goed om te weten: Zuiver heeft fraaie producten voor een vriendelijke, betaalbare prijs.

Stoere Zuiver G.T.A. lampen

Door het gebruik van de verlichting uit deze collectie, geef je je interieur hoe dan ook een boost. Dit komt door het unieke karakter van de lamp. De Zuiver G.T.A. hanglamp LED large is daar een mooi voorbeeld van. Dit is de grootste variant uit deze serie lampen. Hij heeft een breedte van 130 centimeter, een hoogte van 10 centimeter en een diepte van 14 centimeter. Het is maar net hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt. Een ding is zeker, deze lamp eist hoe dan ook direct je aandacht op door het fraaie, stoere ontwerp. Deze lamp komt goed van pas boven een tafel voor zes personen. Zo heeft iedereen aan tafel voldoende licht om bijvoorbeeld een favoriet boek of tijdschrift te lezen. 

Zuiver G.T.A. bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver G.T.A. collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.