Naar boven

Zuiver Fox

Voor Zuiver is de hele wereld een inspiratiebron. Bij de Zuiver Fox collectie is er gefocust op het noorden van Europa, namelijk het koude maar prachtige Scandinavië. De Noorse patronen in combinatie met de zwarte en witte kleuren maken de Zuiver Fox collectie krachtig en toegankelijk. In deze collectie laat Zuiver zijn naam weer goed tot zijn recht komen. De producten zijn namelijk met de hand gewoven en gemaakt van katoen, wol en gerecycled zijde. Bekijk eens het Zuiver Fox kussen 50x50, dit geeft je woonkamer een levendige maar ook knusse sfeer. Levendig door het uiterlijk en knus door het comfortabele en zachte gevoel van het 50 bij 50 centimeter grote kussen. Graag willen wij je op deze pagina ook nog voorstellen aan het Zuiver Fox vloerkleed 80x200.  

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Zuiver

Het Nederlandse designlabel Zuiver laat zijn naam voor zich spreken: dit label staat voor zuiverheid en puurheid. Je ziet dan ook veel natuurlijke materialen, zoals hout, wol en staal, en pure vormen terug in de collectie. Zuiver heeft een bijzondere collectie lampen, woonaccessoires, stoelen en bijzettafels opgebouwd die goed betaalbaar zijn. Je zou er de hele woonkamer mee willen inrichten. Zuiver werd opgericht in 1998 en heeft designers die overal vandaan komen. Hierdoor is de collectie van Zuiver heel divers en kent deze verschillende stijlen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en met groot succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een volwaardig designmerk.

Hét Zuiver Fox vloerkleed

Met het Zuiver Fox vloerkleed 80x200 haal je het Scandinavische gevoel meteen je huis in. In de gang, de woonkamer of eventueel je slaapkamer, het rechthoekige Fox vloerkleed van 80 bij 200 centimeter past overal. Wat voor het Zuiver Fox kussen geldt, geldt ook voor het Zuiver Fox vloerkleed. Verschillende handgewoven zwarte en witte banen die gemaakt zijn van een mix van katoen, wol en zijde. De zwarte franjes aan beide uiteinden van het kleed geven een speels en typisch Scandinavisch tintje. Kortom, met dit vloerkleed houd je de knusheid en warmte lekker binnen.

Zuiver Fox bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Fox collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.