Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Cupid: Je grote liefde

Ken je het gezegde: ‘Kleine kinderen worden groot’? Bij Zuiver beschouwen ze hun producten als hun kinderen, en dus kon het niet uitblijven om een ‘volwassen’ versie te maken van de Zuiver Cupid salontafels. Zo kwam eerst de Zuiver Cupid large salontafel. Deze Cupid salontafel van Zuiver heeft een diameter van 62.5 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Maar er is altijd meer ruimte voor liefde! Met een doorsnede van 83 centimeter is de Zuiver Cupid XXL salontafel de grootste van het stel. De salontafels passen perfect naast je bank, ze staan voor je klaar, kunnen met alles en iedereen goed opschieten en houden ook nog eens je drankje voor je vast. Met de drie afmetingen en verschillende kleuropties kun je eindeloos variëren. Van welke variant gaat jouw hart sneller kloppen?

Zuiver Cupid bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver Cupid tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Cupid serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver Cupid tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.