Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Deze bestaat niet alleen uit stoelen, maar ook uit tafels, lampen, banken en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver bureaulampen: familie, of toch niet?

Van de Zuiver Broker bureaulamp kun je je ogen niet afhouden. Je wordt vrijwel direct betoverd door het prachtige design van deze lamp. Ben je gek op de witte versie die is gemaakt van echt beton? Of gaat je voorkeur uit naar de zwarte gepoedercoate finish met koper aan de binnenkant? De koperen binnenkant maakt deze lamp extra mooi. De Zuiver Study bureaulamp is een totaal andere bureaulamp. Hij staat heel stevig op zijn eigen voet(en) en helpt je graag een handje tijdens het studeren. Daarom heeft hij ook een heel toepasselijke naam. Je kunt hem ook prima gebruiken als extra lichtpuntje in je woonkamer op je favoriete bijzettafeltje bijvoorbeeld, of misschien komt hij goed van pas op je eettafel.

Zuiver bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver bureaulamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.