Zuiver OSB Time klok
Op voorraad, levertijd 3-7 werkdagen
 
€ 39,95
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Zuiver OSB Time klok

Omschrijving

Dit is de Zuiver OSB Time klok.

De OSB Time klok van Zuiver is een mooie aanvulling voor aan bijna elke muur. Door de wijzerplaat die gemaakt is van OSB heeft de klok een natuurlijke maar ook stoere uitstraling. Zonder de witte wijzers en cijferaanduidingen van de klok zou je zomaar de tijd kunnen vergeten omdat er zoveel te zien is in de details.

De OSB Time klok van Zuiver heeft een wijzerplaat gemaakt van OSB. Op deze wijzerplaat zijn de cijfers van de klok aangegeven door witte, geschilderde rechthoeken. De wijzers van de klok hebben dezelfde vorm en ook dezelfde witte kleur als de cijferaanduidingen. OSB Time heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 4,5 centimeter. Je gebruikt in de klok één AA batterij, deze wordt niet meegeleverd.

Zoek je naast de OSB Time klok van Zuiver een andere Klok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Zuiver. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de OSB Time klok, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (d) 4.50 x (Ø) 50.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal), Hout
Garantie 1 jaar
Merk Zuiver
Productsoort Zuiver klokken
Bijlagen Montagehandleiding
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Zuiver OSB Time klok
Zuiver OSB Time klok
Zuiver OSB Time klok

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven