Zero hanglamp

Een Zero hanglamp is er in alle soorten en maten. Van alle kleuren van de regenboog tot bijzonder mooie vormen. Zo bevat de Fisherman serie van Zero allesbehalve doorsnee hanglampen. Een hanglamp uit deze serie is dan ook al snel een uniek exemplaar. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat je nooit meer hoeft te vissen naar complimentjes als je deze verlichting in huis hebt. Niemand kan het design van deze hanglampen missen. Eigenlijk geldt dat net zo goed voor de Last collectie. Deze hanglampen zorgen ervoor dat werkelijk elk hoekje in jouw kamer nog een beetje licht vangt. Doordat het licht schitterend naar beneden schijnt, is het een mooie lamp voor boven je eettafel bijvoorbeeld. Weet jij al voor welke Zero hanglamp je gaat?  

Sorteren op
Toon als:

1-16 van 16 producten

Zero topdesign

Het Zweedse merk produceert al sinds 1978 designverlichting en is daarom niet voor niets een bekende naam in de interieurbranche. Ondanks dat zij al zo lang aan de weg timmeren, doen ze dat wél met succes: ze weten ons continu te verrassen. Zero draagt ook graag een steentje bij aan het milieu. Ruim 80% van de lampen produceren ze lokaal. De grondstoffen voor deze creaties kopen zij bij bedrijven in de buurt. Hierdoor kunnen zij de transportkosten en CO2 uitstoot eenvoudig minimaliseren. Daar is over nagedacht, niet waar? Door de handen ineen te slaan met bekende Zweedse ontwerpers ontstaan er in combinatie met het technische vakmanschap van Zero fraaie, innovatieve en grappige producten. En wel producten die je niet op elke hoek van de (winkel)straat ziet. Een Zero hanglamp is daar een uitstekend voorbeeld van.

Een fraaie aandachtstrekker: de Zero hanglamp

Voor welke Zero hanglamp je ook kiest, je haalt vrijwel zeker een lamp in huis die de aandacht van jou en je visite opeist. Geen enkel probleem, want zo’n lamp maakt je elke dag weer een beetje blij. De Bottle serie bijvoorbeeld. Als je goed kijkt, zie je dat deze hanglampen de vorm van een fles hebben. Dit biedt ook direct de mogelijkheid om met zo’n hanglamp alle kanten op te gaan. Bedenk je je later toch? Dan zet je deze hanglamp gewoon op de grond neer. Dat kan net zo goed. De Zero Can collectie verdient ook de nodige aandacht. De binnenkant van deze lamp is knalgeel terwijl de vorm bijzonder mooi is: een cilindervorm. Hij is overigens verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit waardoor je hem vast goed kunt combineren in jouw interieur.

Zero hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij elke Zero hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven