Zeitraum Waiter

Laat je bijstaan door de bijzettafeltjes uit de Zeitraum Waiter collectie. De massieve Zeitraum Waiter bijzettafeltjes zijn misschien wat onconventioneel van vorm, maar zijn daardoor nóg behulpzamer en extra bijzonder om naar te kijken. Ze bestaan namelijk uit slechts één stuk hout. Zo mag de Waiter bijzettafel met zijn ene voet en ene arm misschien wat onbeholpen ogen, maar schuilt hierin zijn grote kracht. Met zijn lange arm kan hij namelijk bijna overal bij. Zo doet hij het enerzijds erg goed naast de bank of jouw favoriete fauteuil, maar assisteert hij bijvoorbeeld ook heel graag tijdens een ontbijtje op bed. De Waiter bijzettafel is daarnaast verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Met die extra keuze is de kans nóg groter dat deze bijzettafel de perfecte tafel is waar je al die tijd op gewacht hebt. 

Over Zeitraum

Het Duitse Zeitraum heeft een ruime collectie stoelen, tafels en verlichting die een aanvulling vormen voor je interieur. De meubels vallen in eerste instantie niet zo op, maar je gaat ze steeds mooier vinden als je ze elke dag weer ziet. Het ontwerpersteam van Zeitraum hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardig hout dat van zichzelf al prachtig is. Zo hebben de materialen van deze meubels niet veel nodig om van top tot teen te stralen in je interieur. Echte vakmensen gaan met dit hout aan de slag en toveren fraaie meubelstukken tevoorschijn. De praktische meubels zijn flexibel en denken daarom graag met je mee. De bijzettafels van Zeitraum zijn daar een mooi voorbeeld van.

Stijlvolle Zeitraum Waiter bijzettafels

De Zeitraum Waiter collectie is natuurlijk niet compleet zonder Waitress. Gelukkig hebben de designers van Zeitraum ook een Waitress bijzettafel ontworpen. Deze bijzettafel is ontworpen in dezelfde stijl als de Waiter bijzettafel, maar onderscheidt zich van de Waiter bijzettafel doordat ze een stukje langer is en een kortere arm heeft. Daardoor kan de Waitress op plekken komen waar de Waiter bijzettafel misschien net te klein voor is of een te lange arm voor heeft. De Waitress tafel is eveneens verkrijgbaar in verschillende houtsoorten waardoor je de houtsoort van deze twee bijzettafels prima met elkaar kunt combineren. Zo vormen de Waiter en de Waitress samen het perfecte duo dat jouw leven binnenshuis nét een stukje makkelijker maakt!

Zeitraum Waiter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Waiter collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naar boven