Naar boven

Zeitraum Plaisir

De Zeitraum Plaisir collectie bestaat uit bijzettafeltjes die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens enorm functioneel zijn. Dat ze bij dit Duitse merk blij zijn met de Zeitraum Plaisir bijzettafels is geen geheim. Trots vermelden ze dat deze tafels ‘avec plaisir’ - dat betekent ‘met plezier’ in het Frans - gemaakt zijn. Vandaar ook de naam van de collectie. Dat de tafeltjes met plezier gemaakt zijn is te zien. Zo is de Plaisir 1 bijzettafel 35cm gemaakt van het mooiste hout en is deze bijzettafel in de afwerking ontdaan van zijn scherpe randjes. Door zijn bescheiden formaat is er geen plek in huis waar de Plaisir 1 bijzettafel 35cm jou niet te hulp kan schieten. Hij is daarnaast verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Amerikaans notenhout en eikenhout. Voor welke kies jij?

Zeitraum design

Het Duitse Zeitraum legt de focus op onder meer stoelen, tafels en verlichting. Een stel belangrijke producten die van belang zijn in een woning. Kenmerkend voor elk van deze meubels is toch wel dat ze puur zijn. Ze hebben eigenlijk niets extra’s nodig om als volwaardige meubelstukken door het leven te gaan. Nog leuker is dat ze elke dag eigenlijk een beetje mooier worden wanneer je er weer een blik op werpt. Hoe leuk is dat? De ontwerpers van Zeitraum geloven dat hout van zichzelf al prachtig is. En dat wordt snel duidelijk als je de meubels ziet. Voor welk product je ook kiest, je bent er in elk geval zeker van dat jouw meubel met de grootste zorg en respect voor de natuur is geproduceerd.

Zeitraum Plaisir: dienblad en tafel in één

Alle Zeitraum Plaisir bijzettafeltjes hebben naast hun handzame formaat en strakke afwerking nog een handige eigenschap die je misschien in eerste instantie over het hoofd ziet. Ze hebben namelijk allemaal een tafelblad dat makkelijk van het onderstel kan worden gehaald. Omdat de tafelbladen van de Plaisir 1 bijzettafel 36cm en de wat grotere Plaisir 2 salontafel 54cm een rechtop staande rand hebben, kun je deze makkelijk gebruiken als dienblad. Zo loop jij nooit meer het risico dat je jezelf of eventuele gasten trakteert op een ongewenste douche van vers gezette koffie bij het overhevelen van de kopjes van het dienblad naar het tafeltje.

Zeitraum Plaisir bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Plaisir collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.