Zeitraum Cena

De tafels uit de Zeitraum Cena collectie gaan terug naar de basis, maar dan wel met een onweerstaanbare klasse. Zo is de Cena tafel 200x90 Amerikaans eiken op het eerste oog inderdaad een ‘normale’ tafel, maar wanneer je goed kijkt kom je erachter dat de afwerkingen niet ‘normaal’ zijn. De afwerkingen zijn namelijk pico bello in orde. Zo zijn de randen van het tafelblad afgeschuind, wat het tafelblad een wat lichtere uitstraling geeft. Deze luchtigheid contrasteert weer prachtig met het wat meer solide, massieve houten onderstel. Vanwege het eenvoudige model heb jij bovendien volop aandacht voor het unieke nervenpatroon van het Amerikaanse eikenhout. Wil je meer ontdekken? Bekijk de complete collectie. 

Zeitraum design

De mensen achter Zeitraum zijn gek van puur. De meubels uit hun assortiment vallen op het eerste gezicht niet zo op, maar ze worden alleen maar mooier zodra je er net wat langer naar kijkt. Het ontwerpersteam gelooft dat hout van zichzelf al prachtig is. Zo hebben de meubels niet al te veel nodig om als volwaardige producten door het leven te gaan. Alle meubels zijn van kwalitatief hoogwaardig hout gemaakt. Het hout wordt daarom ook met een zorgvuldig oog ingekocht en door echte vakmensen tot een meubelstuk gemaakt. Zeitraum kan transparantie naar de klant garanderen doordat hun tafels een erg kort productieketen hebben. Hierdoor garanderen ze een meubel dat met de grootste zorg en respect voor de natuur is geproduceerd.

Een Zeitraum Cena statafel met klasse

De Zeitraum Cena collectie beperkt zich gelukkig niet tot alleen eettafels, maar herbergt eveneens een prachtige statafel. Bij het woord ‘statafel’ visualiseer je al gauw een plastic tafelblad op een inklapbaar metalen onderstel. De Cena statafel 60 eiken lijkt hier in de verste verte niet op en is daardoor ontzettend mooi en van hoogwaardige kwaliteit. Hij is geheel gemaakt van massief eikenhout en staat dankzij zijn vier poten als een huis. Omdat deze statafel zoveel klasse uitstraalt, is het gebruik van de Cena statafel 60 eiken niet slechts beperkt tot de vrijdagmiddagborrel, maar doet hij eveneens graag dienst als statafel tijdens kantooruren.

Zeitraum Cena bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Cena collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naar boven