Sorteren op

1-3 van 3 producten

Over Zeitraum

Zeitraum is een Duits designlabel waarbij de organische structuur van massief hout de meubels een kenmerkend uniek en eigen karakter geeft. Elk meubelstuk dat zij maken is puur en valt eigenlijk niet op. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet mooi zijn. Dat zijn ze juist wel en ze worden elke dag weer mooier als je ernaar kijkt. Het tijdloze meubilair van Zeitraum past zich hierdoor eenvoudig aan de omgeving aan. De ontwerpers van Zeitraum geloven erin dat hout van zichzelf al heel mooi is en hierdoor geen enorme bewerking nodig heeft om als fraai meubelstuk door het leven te gaan. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat het team achter dit merk jarenlange ervaring heeft als het gaat om houtbewerking. Zo kun je erop vertrouwen dat meubels er als beauty’s uit komen te zien na de productie.

Zeitraum Apu bijzettafels: jouw favoriete nieuwe hulpje

Een speciale eigenschap van de stukken uit de Zeitraum Apu collectie is dat ze uit twee onderdelen bestaan die je makkelijk van elkaar af kunt halen. Ze bezitten allen een onderstuk van hout en een bovenkant van keramiek. Deze eigenschap komt vooral goed van pas bij de Apu 3 bijzettafel 48cm. De bovenkant van de Apu 3 heeft namelijk de vorm van een dienblad. Zo kun je deze ook heel goed los van het onderstuk gebruiken. De Apu 2 bijzettafel 36cm heeft precies ditzelfde voordeel, alleen dan bezit deze variant een hogere rand. Zo is ook deze multi-inzetbaar! Voor welke praktische bijzettafel kies jij?

Zeitraum Apu bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zeitraum Apu collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zeitraum
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad