XLBoom wijnrekken

Met behulp van de XLBoom wijnrekken kun je meerdere flessen sierlijk bewaren in de woonkamer of keuken. Naast het praktische feit dat de flessen minder in de weg staan, is het ook nog eens beter voor de wijn zelf. Flessen met een kurk kunnen namelijk uitdrogen wanneer je deze niet plat bewaart. Het gevolg hiervan is dat er lucht bijkomt waardoor de wijn gaat oxideren. Ontzettend zonde natuurlijk. Geef het XLBoom Pico wijnrek medium dus een mooi plekje in de woonkamer of keuken. In het rek kun je wel zes flessen kwijt. Ideaal voor de wijnliefhebbers onder ons. Of je nu een liefhebber of een echte verzamelaar bent, het ontwerp is handig en staat stijlvol in ieder interieur. Heb jij al een mooi exemplaar op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Ruim twintig jaar XLBoom

Het Belgische merk XLBoom is ruimt twintig jaar geleden ontstaan uit een passie voor vakmanschap. Ann De Cock en Geert-Jan Van Gauwelaert besloten samen een merk op te richten met enkel handgemaakte producten. Ieder product vertelt zijn eigen verhaal en krijgt daardoor een uniek karakter. De stijl is tijdloos en modern en heeft als doel esthetiek te brengen in het dagelijkse leven. De veelzijdige collectie bevat zowel geweldige accessoires als meubels. De ontwerpen zijn grotendeels uit eigen hand, maar het merk werkt ook samen met andere ontwerpers van buitenaf. Wil je gemakkelijk extra sfeer aan je woning toevoegen? Bekijk dan wat de collectie van dit merk voor jouw interieur kan betekenen.

XLBoom Pico collectie vol wijnrekken

De Pico collectie van XLBoom zorgt ervoor dat je flessen een mooi plekje krijgen in je woning. Voor de ene persoon is wijn vooral lekker bij een borrel of maaltijd, maar voor een ander is het een ware hobby. De grootte van iemand zijn voorraad kan dan ook erg verschillen. Dit aspect heeft XLBoom meegenomen in het ontwerpen van de serie. Zo vind je verschillende wijnrekken met allemaal een ander formaat. Zo heeft het Pico wijnrek small ruimte voor drie flessen en het Pico wijnrek large maar liefst plek voor vijftien flessen. Toch meer plek nodig? Door het handige ontwerp kun je de rekken ook stapelen. Daar is over nagedacht Hoeveel rekken denk jij nodig te hebben?

XLBoom wijnrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle XLBoom wijnrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.