XLBoom Terrazzo

Bij de XLBoom Terrazzo collectie gaat het allemaal om het materiaal. De serie is er zelfs naar vernoemd: Terrazzo. Dit is een materiaal waarbij scherven tegels en glas gemixt zijn met cement. Het is van oorsprong Italiaans en gaat al heel lang mee. Het leuke is wel: de scherven van tegels en glas zijn restmateriaal wat het tot een duurzaam materiaal maakt. Nu vindt het zijn comeback in deze diverse collectie van XLBoom in samenwerking met BENTU. Het zijn elegante ontwerpen die door de onregelmatigheden van het materiaal allemaal uniek zijn. Om het materiaal te laten stralen, zijn de ontwerpen over het algemeen vrij minimalistisch gehouden. Neem de Terrazzo Tube hanglamp van XLBoom. Deze lamp is met zijn eenvoudige vorm toch een echte eyecatcher in je woning.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

XLBoom: passie voor vakmanschap

Dit Belgische merk is in 1997 opgericht door Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert. Met een grote passie voor vakmanschap wilden zij producten ontwerpen die bijdragen aan de esthetiek van het dagelijkse leven. Zowel voor binnen als voor buiten. Een combinatie die je ook in de Terrazzo collectie terugziet. Nu, ruim twintig jaar later, hebben ze een mooi en divers assortiment vol originele producten van een hoge kwaliteit. Want die passie voor vakmanschap zijn ze nooit verloren. Elk product is met de hand gemaakt en dus uniek te noemen. En zeker niet onbelangrijk: ze gebruiken alleen de beste materialen. Door de ontwerpen een tijdloos karakter mee te geven, maak je optimaal gebruik van het vakmanschap erachter. Je raakt nooit op een product uitgekeken en het zal ook niet snel stuk gaan. Deze producten zijn stuk voor stuk blijvertjes.

XLBoom voor buiten met de Terrazzo producten

Het leuke aan dit materiaal op basis van cement is dat het ook geschikt is om buiten te gebruiken. De producten uit deze collectie kregen niet voor niets het Italiaanse woord voor terras als naam. Er zitten dan ook mooie tafels voor op je terras in de collectie, zoals de Terrazzo tafel 60x60. Een toegankelijk model om lekker buiten te genieten van een kop koffie bijvoorbeeld. De serie heeft ook bloempotten voor mooie bloemen of planten in de tuin. De potten zijn er in twee formaten die allebei in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt dus ook een leuke mix neerzetten. Bijvoorbeeld een Terrazzo bloempot small in het blauw naast een Terrazzo bloempot medium in het rood. Zo heeft je tuin in de winter in ieder geval ook wat kleur.

XLBoom Terrazzo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Terrazzo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.