XLBoom Ras

Soms wordt een product speciaal voor een bepaalde bestemming ontworpen. Zo ook de producten uit de XLBoom Ras collectie. De Belgische ontwerpstudio Co.Studio heeft deze namelijk gemaakt toen hun gevraagd werd het RAS restaurant in Antwerpen van een nieuw interieur te voorzien. Het iconische pand kreeg van binnen een moderne, warme, intieme en luxe uitstraling. Gelukkig kun je door de samenwerking met XLBoom hier nu ook thuis van genieten. Zij hebben namelijk een paar accessoires uit het restaurant in hun eigen assortiment opgenomen. Wanneer je het Ras theelicht op tafel zet, krijgt het etentje meteen een intieme sfeer met een luxe tintje. Zwart of messing? Het is maar net welke kleur het best bij de rest van je servies past.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

XLBoom: uniek en origineel

Dit Belgische merk houdt van producten met een luxe uitstraling. Dit bereik je onder andere door ervoor te zorgen dat de producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Vakmanschap is dan ook heel erg belangrijk voor het merk. Alle producten worden van de beste materialen met de hand gemaakt. Elk product is dus uniek te noemen. XLBoom werkt samen met verschillende producenten binnen en buiten Europa, maar elk ontwerpproces begint in hun hoofdkantoor in Antwerpen. Ze werken samen met verschillende ontwerpers waarbij originaliteit een belangrijk onderdeel is van het ontwerpproces. Zo ook bij de producten uit de Ras serie. Deze tafelaccessoires met een architectonisch tintje waren niet oorspronkelijk voor XLBoom ontworpen, maar passen precies binnen hun visie. Nu kunnen niet alleen de bezoekers van het Ras restaurant van deze producten genieten, maar jij thuis ook!

XLBoom serveert via de Ras dienbladen

Een van de dingen die uit eten gaan zo fijn maakt, is dat je zelf niks hoeft te doen. De chef in de keuken neemt het koken over en de ober serveert het met een gulle glimlach uit. Jij hoeft alleen maar te genieten. Deze luxe kun je natuurlijk ook thuis aan elkaar cadeau doen. Laat je geliefde bijvoorbeeld nog even een uurtje langer slapen en serveer ontbijt op bed. Of nodig vrienden uit om vervolgens heel lekker voor ze te koken. Om de service helemaal af te maken, gebruik je een van de mooie dienbladen uit de Ras serie voor het uitserveren. Er zijn twee formaten beschikbaar: het Ras dienblad large en het Ras dienblad small. De omgevouwen zijkanten zijn niet enkel een stijlvol designelement, maar maken het ook makkelijk hem vast te houden.

XLBoom Ras bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Ras collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.