XLBoom plantenbakken

De XLBoom plantenbakken zijn er in verschillende soorten en maten. De simpele maar stijlvolle ontwerpen zorgen ervoor dat je planten op een elegante manier voor de dag komen. Zo is de Ent plantenbak small van XLBoom een speelse plantenbak met een minimalistisch en grafisch uiterlijk. Het rekje onder de bak biedt namelijk nog ruimte voor een tweede plant of bijvoorbeeld een gietertje. Deze elegante plantenbak kun je zowel buiten als binnen een mooi plekje geven. Multifunctioneel en ook nog eens een lust voor het oog. Daar worden wij blij van. Het merk gelooft in de kracht van slimme objecten met een duurzame twist. En het begint allemaal bij pure, tijdloze materialen.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

XLBoom sinds 1997

De oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert hebben samen XLBoom opgericht in 1997. Sinds die tijd wordt in ieder product hun passie en vakmanschap direct duidelijk gemaakt. Elk product wordt namelijk met de hand gemaakt. Gedurende het productieproces besteedt XLBoom veel aandacht aan de afwerking van ieder product. Het merk werkt met hoge kwaliteit materialen en zorgt er dan ook voor dat de producten in de beste omstandigheden worden gefabriceerd. De mensen die houden van modern en toch tijdloos design kunnen vast en zeker een product vinden dat helemaal bij hun smaak past. Het merk heeft voornamelijk veel accessoires die met gemak extra sfeer kunnen toevoegen aan je woning. Ben je al benieuwd wat het merk voor jouw woning kan betekenen?

Veelzijdige collectie XLBoom plantenbakken

De XLBoom O-collection plantenbak large is een echte blikvanger voor zowel buiten als binnen. In eerste instantie is de bak bedoeld als plantenbak, maar je kunt er compleet je eigen feestje van maken. Wat dacht je van een opbergplaats voor groentes of fruit? Of laat er bijvoorbeeld je kruiden in groeien. Het is allemaal mogelijk. De plantenbak heeft een minimalistisch en stijlvol ontwerp waardoor deze in bijna iedere woning of tuin tot zijn recht komt. Deze plantenbak is trouwens ook leuk te combineren met de XLBoom O-collection plantenbak small. Ook deze is in eerste instantie bedoeld als plantenbak, maar kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om tapas op te serveren. Dan til je je etentje helemaal naar een hoger niveau.

XLBoom plantenbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle XLBoom plantenbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.