Sorteren op

1-3 van 3 producten

XLBoom staat voor passie

Ruim twintig jaar geleden is dit Belgische merk ontstaan uit een passie voor vakmanschap. Oprichters Ann De Cock en Geert-Jan van Cauwelaert besloten een merk te beginnen met enkel handgemaakte producten. Zo vertelt elk product zijn eigen verhaal en krijgt een uniek karakter. De stijl is modern en tijdloos en het doel is esthetiek te brengen in het dagelijkse leven. De collectie bevat zowel meubels als accessoires om dit mogelijk te maken. De ontwerpen zijn deels van eigen hand, maar het merk werkt ook samen met verschillende ontwerpers van buitenaf. Dit heeft geresulteerd in een diverse collectie met producten van hoogwaardige kwaliteit in een simplistisch modern jasje. Kortom, mooie producten om jouw interieur van nog meer karakter te voorzien.

Stapelen met XLBoom Pico wijnrekken

Voor de ene persoon is wijn vooral een lekker drankje voor bij de borrel of maaltijd, voor de ander is het een ware hobby. De grootte van iemand zijn wijnvoorraad kan nogal verschillen. Een aspect dat XLBoom mee heeft genomen in het ontwerp van deze serie. Er zijn namelijk drie verschillende groottes van het rek verkrijgbaar. Het Pico wijnrek small biedt ruimte voor drie flessen. En het Pico wijnrek large is de grootste waar je maar liefst vijftien flessen in kwijt kunt. Is jouw voorraad groter dan dat? Ook aan deze mogelijkheid is gedacht. Door het handige honingraatstructuur van het ontwerp kun je de rekken ook stapelen. Hoeveel denk jij er nodig te hebben?

XLBoom Pico bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Pico collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.