XLBoom staat voor vakmanschap

Dit Belgische merk heeft een mooie collectie producten voor zowel binnen- als buitenshuis. Het is een selectie originele producten die vanuit een grote passie voor vakmanschap is ontstaan. Het merk werkt vaak samen met verschillende ateliers buiten Europa. Zo zijn deze Mon bloempotten in Vietnam ontwikkeld. In deze landen is vaak heel veel kennis en vakmanschap te vinden. Een van de kernwaarden van XLBoom. Het merk zorgt er wel voor dat hun producten altijd onder goede omstandigheden worden gemaakt. Voor de totstandkoming van nieuwe producten werken ze soms samen met ontwerpers van buitenaf, maar ze ontwikkelen ook intern eigen producten. De Mon bloempottencollectie is daar een voorbeeld van. Een geslaagd project als je het ons vraagt.

XLBoom Mon bloempotten voor binnen en buiten

De Mon bloempotten komen in drie verschillende vormen voor: rond, vierkant en rechthoekig. Alle drie de vormen zien we vervolgens in drie verschillende maten. De serie leent zich er dus heel goed voor om gecombineerd te worden. Perfect wanneer je een urban jungle in huis hebt met vele verschillende planten. Door ze allemaal in potten te zetten van hetzelfde materiaal creëer je een bepaalde rust in de chaos. Zet een van je grote hoge planten bijvoorbeeld in de Mon Square bloempot large. Met daarnaast een aantal kleine vetplantjes in de Mon Rectangular bloempot small. De bloempotten zijn trouwens ook buiten te gebruiken. Je kunt ze dus ook in je tuin of op het balkon zetten met fleurige bloemen om je buitenruimte van wat kleur te voorzien. Nog een tip: om de bloempotten ook vorstbestendig te maken, kun je het best een gaatje in de onderkant boren. Zo overleven ze elke seizoen.

XLBoom Mon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Mon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.