Naar boven

Het Belgische merk XLBoom

XLBoom is een Belgisch merk gevestigd in Antwerpen. Sinds 1997 wordt in ieder product de passie voor design en het hoge level van vakmanschap direct duidelijk gemaakt. Het merk staat voor hoge kwaliteit en heeft enkel handgemaakte producten in het assortiment. In het productieproces wordt dan ook veel tijd en aandacht besteed aan de afwerking. Houd je van modern en toch tijdloos design? Dan vind je vast een product dat in de smaak valt. Het merk heeft een breed assortiment accessoires die direct extra sfeer kunnen toevoegen aan je woning. Ben je al nieuwsgierig wat deze collectie voor jouw interieur kan betekenen?

Floating Box serie vol fotolijsten van XLBoom

De fotolijsten uit de Floating Box serie van XLBoom zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Vierkant of rechthoekig, zwart of wit? Je vindt ze terug in deze collectie. Het staat ook erg mooi om de verschillende groottes met elkaar te combineren. Je kunt bijvoorbeeld een groepje neerzetten op het dressoir: een plek om een hommage aan de hele familie te brengen. De lijsten zijn voorzien van een dikker frame waardoor de lijst blijft staan wanneer je hem ergens neerzet. Genoeg keus om te variëren en een speels effect aan je interieur toe te voegen. Bekijk bijvoorbeeld eens de XLBoom Square Floating Box fotolijst 32x32. Dit is de grootste lijst uit deze serie en deze is zeer geschikt om een lievelingsfoto in de spotlight te zetten. Welke mooie herinneringen ga jij in deze lijst laten zien?

XLBoom fotolijsten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle XLBoom fotolijsten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.