Het vakmanschap van XLBoom

Dit merk uit Antwerpen staat voor modern en tijdloos design. Ze hebben een assortiment met enkel handgemaakte producten. Dit maakt elk product uniek en het zorgt voor een hoge kwaliteit. In het productieproces wordt dan ook veel tijd en aandacht besteed aan de afwerking. Het level vakmanschap geeft aan uit hoeveel passie het merk is opgericht. De oprichters Ann De Cock en Geert-Jan van Cauwelaert willen met hun originele en kwalitatieve producten esthetiek brengen in het dagelijkse leven van hun consumenten. Ze hopen zo een plezierige en luxe sfeer te creëren. Wij weten zeker dat deze lijsten dat zullen doen, want mooie herinneringen zijn de echte luxe in het leven. Als je daar elke dag weer even aan terugdenkt, ontstaat een plezierig gevoel.

Floating Box fotolijsten van XLBoom blinken uit in hun eenvoud

De lijsten uit de serie zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Ga je voor vierkant of rechthoekig? Het kan ook mooi staan deze verschillende groottes met elkaar te combineren. De dikte van het frame zorgt ervoor dat de lijst blijft staan wanneer je hem ergens neerzet. Je kunt bijvoorbeeld een groepje op het dressoir zetten: een plek om een hommage aan de hele familie te brengen. In de Floating Box Fotolijst 28x35.5 kan een mooie grote groepsfoto en in de Floating Box Fotolijst 13x18 een mooi portret. De lijsten zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: wit, zwart of houtkleurig. Ook daar kun je in variëren om een speels effect aan je interieur toe te voegen. Heb je al een idee wat je in deze lijsten wilt laten zien?

XLBoom Floating Box bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Floating Box kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.