Woontrend: Groen in huis

Op gepost door Mariëlle Wielheesen in Woontrends
We zien het steeds vaker terugkomen in woningen: de kleur groen. Met groene wanden in een woonkamer en veel planten kom je al een heel eind. Maar hoe gebruik je precies de kleur groen in huis? Om een goed beeld te geven van de woontrend Groen in huis, delen we een dosis inspiratie en producten die daarbij passen om je huis onder te dompelen in de kleur groen. Kies voor de kleur groen in huis om zo een statement te maken en houd de basis rustig om een goede balans te houden. Denk bijvoorbeeld aan een velvet groene fauteuil of een gaaf wandkleed in deze tint.
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

De trend Groen in huis betekent niet dat alles in je interieur deze kleur moet krijgen. Het contrast speelt hierin wel een belangrijke rol. Een groene muur en een vloerkleed in deze kleur in combinatie met een opvallende cognackleurige bank en zwarte kast werken contrasterend. Planten vormen hierin een schitterende aanvulling. Het geheel houd je rustig door bijvoorbeeld in de eethoek vooral voor grijs- en wittinten te kiezen. We laten je zien welke producten goed passen bij de kleur groen en zo ontdek je ook de mogelijkheden om deze kleur in huis te halen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Groen in huis? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Mariëlle Wielheesen

Over de auteur

Mariëlle Wielheesen

Mariëlle is co-founder van Furnlovers: hét online inspiratieplatform op het gebied van interieur. Dagelijks kun je bij Furnlovers terecht voor inspirerende foto’s, video’s en blogs. Je kunt haar volgen via @mariellewielheesen op Instagram.