Woontrend: Electric Blue

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Electric Blue staan felle, uitgesproken kleuren met een futuristisch karakter centraal. Daar speelt color blocking ook een belangrijke rol wat we op subtiele wijze terugzien door niet meer dan twee kleuren erin te verwerken. Zowel de producten als materialen in deze trend brengen ons terug naar de jaren 80 en 90. Om de woontrend compleet te maken, zien we contrasterende kleurvlakken in blauw en geel, strakke lijnen voor de balans en een mix van zowel grove als verfijnde materialen. Er ontstaat een in het oog springend totaalplaatje wanneer je deze eigenschappen met elkaar mixt en matcht.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

In de kleurrijke woontrend Electric Blue passen vooral producten met een modern karakter waar rechte vormen de boventoon voeren. Vind je de kleuren blauw en geel te uitgesproken of ben je bang dat je er snel op uitgekeken raakt? Kies dan voor een onopvallende tint van deze kleur. Zo treedt het product minder op de voorgrond in een woonruimte. We hebben een mix van blauwe en gele producten voor je geselecteerd die bij verschillende woonstijlen passen. Je steekt je interieur op deze manier eenvoudig in een nieuw jasje.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Electric Blue? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.