Woontrend: Curvy Goddess

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In de woontrend Curvy Goddess staan zachtheid, vrouwelijkheid en verbinding centraal. Daar sluit een mix van aaibare stoffen, afgeronde vormen, vrolijke pastelkleuren en veel tubevormen naadloos op aan. De indrukwekkende organische vormen, texturen, prints vol bloemen en fluffy materialen benadrukken het vrouwelijke karakter van deze trend. Hoe je je interieur in deze stijl onderdompelt? We geven je een dosis inspiratie om elke woonruimte bij jou thuis een zachte look te geven.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Het is eigenlijk net alsof de meubelstukken ons letterlijk omarmen in de elegante woontrend Curvy Goddess. Hoe fijn is dat? Juist de zachte stoffen, vrouwelijke vormen en afgeronde elementen typeren de producten die in deze trend thuishoren. Denk aan een fauteuil met een fluffy stoffering, een vloerkleed dat je direct wilt aaien of een sierkussen in een mooie pastelkleur. Met deze mix van producten haal je binnen no-time deze trend in huis.

Kleurentrends in de stijl van Curvy Goddess

De kleurbasis van deze woontrend ligt bij pasteltinten die een woonruimte in een handomdraai opvrolijken. Een combinatie van zowel diverse tinten roze als neutrale kleuren mag niet ontbreken en geeft jouw interieur op een subtiele manier kleur. De kleuren stralen comfort en warmte uit en creëren een woonruimte die direct uitnodigt.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Curvy Goddess? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.