Vitra zomertrends

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

De manier waarop we in ons huis leven is de afgelopen jaren flink veranderd. We zoeken ook de verbinding tussen binnen en buiten steeds meer op. Deze veranderingen komen terug in de zomertrends van Vitra. Zodra de zon doorbreekt en de temperatuur oploopt, gaan we graag naar buiten en doen we daar activiteiten die we in de wintermaanden juist binnen doen. Dit is dus het moment om je buitenruimte optimaal te benutten en deze twee ruimtes naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

 

inspiratiefoto met

Buiten als verlengstuk

In de zomer zet je de deuren het liefst wagenwijd open. Met je tuin, balkon of terras breid je jouw leefruimte naar buiten uit en geniet je nog meer van elk relaxmoment. Dat is extra fijn nu werken, leren en sporten steeds meer onder één dak plaatsvindt. Het voordeel is bovendien dat de natuur vaak een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand. Met deze producten geniet je in stijl van mooi weer én extra ruimte.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Verbind binnen en buiten met elkaar

Je haalt veel meer plezier uit deze tijd van het jaar door de grens tussen binnen en buiten te vervagen. Werk met items die overeenkomen in kleur, materiaal en vorm. Hoe doe je dat nog meer? Kies voor meubelstukken die weerbestendig zijn en niet specifiek bedoeld zijn voor een bepaalde ruimte. Of het lekker weer is of niet: met deze items vind je op elk moment van de dag de ideale plek om te genieten. Binnen of buiten is aan jou.

 

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de zomertrends van Vitra? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.