Kleurtrend: Go Green

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de natuur is groen de kleur die het meest voorkomt. De kleurtrend Go Green sluit daar naadloos op aan met alle kleuren groen die je je maar kunt bedenken. Werkelijk alles kan en niets is te gek: voeg bijzondere woonproducten in de kleur groen aan je interieur toe en kom tot de meest speelse kleurcombinaties. Groen geeft ons energie, duidt op het leven en niet onbelangrijk: staat voor ontspanning. Vergeet de planten er ook niet in mee te nemen. Go wild!
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze kleurtrend

In de kleurtrend Go Green draait zoals de naam doet blijken alles om de kleur groen. Deze kleur brengt je interieur tot leven en laat een woonruimte nog meer spreken. Van mintgroen tot legergroen en van een lichtgroene bijzettafel tot een eetkamerstoel met een donkergroene velvet stoffering: in deze productselectie kom je erachter hoe je je huis kunt onderdompelen in de kleur groen. Aan jou de keuze op welke manier je deze trendkleur in huis verwerkt.

Speel met het gebruik van deze trendkleur

De kleutrend Go Green kun je op jouw manier toepassen in huis. Van een muur in je favoriete kleur groen tot meerdere wanden in huis waar verschillende tinten groen naar voren komen. Stel de woonruimte centraal bij de keuze voor deze kleur in je interieur. Een donkere kleur groen kan een ruimte kleiner laten lijken. Kies in dat geval voor een ton-sur-ton kleurpalet vol lichte tinten groen en creëer een ruimtelijk en harmonieus totaalplaatje.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Go Green? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.