Keukentrend: Breakfast Club

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In de keukentrend Breakfast Club halen we het voorjaar naar de ruimte waar we eten maken. Onze behoeften aan gezond eten en gezelligheid zijn toegenomen wat heeft geleid tot nieuw hobby's. Zo zijn er nog nooit zoveel zuurdesembroden op social media voorbij gekomen, recepten met familie en vrienden uitgewisseld en nieuwe eetroutines gecreëerd. In deze keukentrend schudden we de thuiskok in onszelf wakker. Het maakt niet uit of je een ervaren chef, een waar natuurtalent of een echte beginner bent. Het is tijd om je keuken een make-over te geven en de uren daar met nog meer plezier door te brengen.

 

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze keukentrend

Het spreekwoord luidt: 'Gemak dient de mens'. In de keuken ben je nou eenmaal nergens zonder goede keukenaccessoires. Van praktische keukenapparatuur tot schitterende snijplanken en van decoratief servies tot een moderne prullenbak. Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt voor optimaal werkgemak en niet onbelangrijk: het ultieme kookresultaat in de keuken. Om daarvoor te zorgen, geven we je in de keukentrend Breakfast Club een dosis inspiratie waarmee je je keuken een voorjaarslook geeft en de ruimte op stijlvolle wijze van alle gemakken voorzien is. Vooral het HKliving servies is ongekend populair.

Kleurentrends in de stijl van Breakfast Club

Met een lichte mix van kleuren geef je je keuken op subtiele wijze een vrolijke boost. Fris en levendig zijn niet voor niets de sleutelwoorden voor de keukentrend Breakfast Club. Door voor één of meer tint(en) uit deze kleurenmix te kiezen, zorg je ervoor dat je keuken er niet alleen mooi uitziet, maar dat de door jou versbereide producten uit de keuken ook het best tot hun recht komen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de keukentrend Breakfast Club? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.